nlfr
Home Bedrijf

Sinds zijn ontstaan in 1903 is Hout van Steenberge geëvolueerd van een traditionele houthandel naar een echte partner van de verpakkingsindustrie, de houthandel, de bouwmaterialenhandels, de doe-het-zelf-zaken en last but not least de burgerlijke bouwkunde. Hout van Steenberge importeert en exporteert naaldhout en plaatmaterialen. Daarnaast kan het bedrijf volgende bewerkingen uitvoeren op vraag van de klant: het schaven, zagen, gecertificeerd drenken, verven, vernissen, beplakken, tapen en keuren van hout.

Hout van Steenberge is een bedrijf dat meedenkt met de klant om de noden van de klant zo optimaal mogelijk in te vullen.

Voor Hout van Steenberge is het on-time leveren van hout en plaatmateriaal bij de klant een must.

Hout van Steenberge verhandelt ook afgewerkte producten zoals leuningplanken op maat van de klant, geverfd of voorzien van tape. Andere afgewerkte producten van de eigen productie omvatten onder andere spieën, piketten, stellingbalken en hout gezaagd, afgekort of geschaaft in functie van de behoeften van de klant.

Vanuit de hoofdzetel in Zottegem beleveren wij onze partners in de Benelux, Frankrijk en Duitsland en West-Europa.

Dankzij onze jarenlange knowhow, onze enthousiaste medewerkers en ons toekomstgericht denken zijn wij uitgegroeid van een lokale onderneming

tot een internationale speler met sterke familiale wortels en gezonde Europese vertakkingen.

Hout van Steenberge is een FSC en PEFC gecertificeerd bedrijf. Zij respecteert alle regels en waarden hieromtrent. Meer info betreffende het engagement inzake FSC en PEFC-certificering kan u hieronder terugvinden.